Opret konto  |  Log ind  |  

Kategorier

adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Solbriller Brun Søvfarvet,adidas originals sko,Gratis levering

DKK1,637.81  DKK655.12Spar: 60% off
  • Model: Adidas 003989
  • 6989 Antal på lager
  • adidas eyewear Evil Eye Evo L Solbriller Hvid Orange,billige adidas bser,København åbningstider
  • adidas eyewear Zonyk Pro L Solbriller Sort Lilla,adidas gazelle og blå,god service
  • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Photochromatic Solbriller Sort,adidas ultra boost sort,ægte
  • adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro S Solbriller Sort,adidas sneakers black,perfekt
  • adidas eyewear Evil Eye Evo L Photochromatic Solbriller Sort,adidas sko messi,Promotion
adidas eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Solbriller Brun Søvfarvet,adidas originals sko,Gratis levering_checkout

Description

adidas nmd r1 køb adidas adidas eyewear solbriller solbriller , adidas eyewear evil eye halfrim pro xs solbriller brun søvfarvet,adidas originals sko,gratis levering adidas bser 146,fremragende kvalitet

funktioner:

decentreret vision advantage ™ pc lens

objektiver

vision advantage ™ pc lens
visionen advantage ™ pc-objektiver fra adidas eyewear tilfredsstille optisk kvalitetsklasse 1 og sikre 100% uva, band c beskyttelse op til 400 nanometer. scratch og slagkraft modstandsdygtig

wrap around view

sport fordele

hver sport har forskellige krav til det anvendte udstyr. adidas solbriller leverer flere løsninger og næste generation med teknologi rammer for at opfylde disse behov. dette opnås gennem et tæt samarbejde med topatleter i produktudviklingen for at sikre, at vi leverer de fordele der er specifikke for deres sport.

wrap omkring rammen

den wrap omkring rammen teknologi med den omfattende op til 10base, krumning af rammen og linse giver det bredeste synsfelt og giver dig en pasform. det sikrer, at adidas eyewear ikke afmonteres og beskytter dine øjne mod enhver form for ydre påvirkninger.

wrap around beskyttelse

quick change lens system ™

linse forandring

quick change lens system ™ er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. enkelt, hurtigt og robust - dine adidas briller linser er bygget til nem håndtering. ligegyldigt hvad de lyse og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.

tri.fit ™

personlig tilpasning

der er ingen "standard" størrelse eller form af et hoved eller næse; vi er alle forskellige. for at sikre en perfekt pasform, har adidas briller udviklet
banebrydende ramme teknologi til at give sine rammer, der skal tilpasses hver person perfekt.

vinkel af linsen

alles hoved og ører er lidt anderledes. for at sikre, at briller passer alle perfekt for hver form for sport, har adidas briller udviklet et tri.fit ™ -system. med 3 forskellige justeringer højde, dette system sikrer en perfekt pasform og kompenserer for vinklen af lysstråler, og dermed udrydde de blændende effekter forårsaget.

dobbelt snap nose bridge ™

individuel næse fiksering

for at optimere hvilestilling på næsen, double snap nose bridge ™ tilbyder en justering ved bredden af næsen, hvilket skaber en perfekt pasform uden trykpunkter. den skridsikre, bløde materiale giver en sikker og behagelig fornemmelse.

auto fit

grip systems

individuel tilpasning

sikker pasform

maksimal bærekomfort

quick release hinge ™

quick release ™ er et system, der beskytter både dine øjne og dit briller under kraftig påvirkning. i stedet for din briller få beskadiget eller bryde, hvilket kan skade dine øjne, templerne frigivelse og med en hurtig og nem reintegration, din adidas briller er klar til brug igen.

sweat blocker

for at sikre at sved ikke forstyrrer din præstation, har adidas briller udviklet en sved blocker. det er et system, der gør det muligt hurtigt og nemt at fjerne eller vedhæfte den. skummet på sved blocker understøtter også anti tåge funktionaliteten af rammen.

ventilation system

den udendørs briller model terrex pro leveres også med en næse dækning. det er en aftagelig del, der er udviklet sammen med rammen for at sikre en perfekt pasform, mens det stadig giver mulighed for god ventilation.

teknologi:

fuld sight - fuld funktionalitet

med rxready ydeevne insert ™, adidas briller garanterer klart syn for hver atlet og som et resultat, forbedret koncentration og ydeevne. performance insert ™ kan integreres nemt og hurtigt ind i adidas performance sports briller uden at forstyrre funktionaliteten.

forskellige adidas performance afslappet og sport ydeevne modeller tilbyder mulighed for ramme-ruder. denne rx løsning muliggør en individuel tilpasning til en perfekt udsyn i sport og hverdag.


i kassen:

microfiber sag

hard case

yderligere par briller

protector mod sved


lens: lst aktiv sølv (cat 3)
anden linse: lst lyse (dug) (cat 1)

er du på udkig efter adidas eyewear evil eye halfrim pro xs det er adidas eyewear forhandler mest solgte vare, din online udendørs butik. prisen er forhandler, i en begrænset periode! hos adidas eyewear forhandler, får du flest fordele og finde mange flere adidas eyewear, til de bedste priser. alle vores udendørs vare, er kvalitet hele vejen.

beskrivelse

linsetype: udskiftelig ,standard linsekategori: 1 (44% til 80%) ,3 (8% til 18%) anbefalet brug: sport farve: brun ,søvfarvet
adidas eyewear - solbriller - solbriller,linsetype: udskiftelig ,standard ,linsekategori: 1 (44% til 80%) ,3 (8% til 18%) ,anbefalet brug: sport ,farve: brun ,søvfarvet

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.